See the Galaxy They Say - Should Have Joined the Navy

Intro
recap, intro, session 0
Til stede:

Stephan: Brother Octavius
Rune: Brother Lucian
Thomas: Brother Sepheran
Anders: Brother Gregor
sune (GM)

Efter en meget hurtig gennemgang af reglerne læses der en Introduktion op, inden vi starter in media res.
_______________________________________________________________________________________________

Jeres første mission for Deathwatch var at eskorterer en inkvisitor til en rumstation i nærheden af Hethgard, hvor I forlod ham for at vende tilbage til Erioch ombord på en sword class frigat – ’Valiant’.

I har alle en lang karrierer i Adeptus Astarte. De fleste startede i jeres chapters 10ende kompagni som scouts. Arbejdede jer op gennem graderne. Nogle har også tjent i chapterets første kompagni – terminators.

På hjemturen holder I jer for det meste for jer selv, mandskabet er himmelfaldne over ikke bare at have een, men flere brødre fra Adeptus Astrates med.
Jeres eneste kontakt er med skibets kaptajn Galrite Haltreme, der holder jer opdateret om rejsen.

I har alle joinet DW for helt nyligt, enten grundet en forespørgsel fra DW, som en del af et oldgammel løfte om at forsyne DW med spacemarines der er særligt egnede til de specielle opgaver som DW løfter eller måske grundet intern politik, hvor det gav mening at få fjernet jeres person for en tid.
Uanset er det en meget stor ære at tjene DW for en tid.

For tre dage siden modtog I gennem skibets astropath en kodet besked fra Erioch om et nødsignal fra inkvisitor Kalistradi, der har efterforsket genestealer-rygter på planeten Avalos de sidste seks måneder.
Hun frygter at hun ikke selv har ressourcerne til at få bugt med dem og at Avalos’ hovedby Lordsholm allerede er kompromitteret og beder derfor DW om hjælp.
Jeres ordre lyder at rejse til Avalos, finde inkvisitoren og få bugt med genestealerne hvis rygtet taler sandt.
I er nu officielt et samlet Deathwatch kill-team: ALFA-BETA-EPSILON -5-AVA-TYR-G\EXT

For kort tid siden ankom I, enkeltvis, til Watch Fortress Erioch.
I er ti nye battle brothers fra flere forskellige chapters der bliver ført ind i Eriochs allerhelligste.
I står på en linje foran ’ The Omega Vault’ massive dør, uden jeres powerarmors føler I jer nøgne og udsatte.

For to timer siden ankom I til avalos systemet. Et bioscan viste kun støv og stilhed.

I en halvcirkel bag jer står en række af jeres kommende brødre, alle i fuld udstyr, foruden andre personer – et par genkender I som Inkvisitorer mens andre er for skjult i halvmørket til at se tydeligt.

For 47 minutter siden kom i inden for vox-range af Avalos og skibets kaptajn prøvede at få kontakt til imperiets lokale autoriteter, men modtog kun statisk støj.

Frem træder Watch Commander Mordigael, han stiller sig lige foran de massive døre hvorpå den arkaiske terran rune ’Omega’ er tegnet. Over dørene står skrevet i høj gotisk ”h6. And the last fortress is truth”

For 18 minutter siden brød Valiant gennem Avalos stratosfære og blev øjeblikkeligt angrebet af en sværm af Tyranid kraken-skibe, der lå på lur bag Avalos største måne.
Mens Valiant næsten blev revet fra hinanden af de voldsomme angreb gjorde I jer klar til planet-fall i en drop-pod.

Vores årvågne vagt har stået på i årtusinder og vil fortsætte til kun sandheden er vores sidste fæstning.
I er nu, for en tid, en del af denne uendelige vagt.

For 15 minutter siden skyder kaptajn Haltreme jer af sted mod Avalos, hvilket bliver hans og Valiants sidste handling – sekunder senere imploderer skibets skrog under angrebne.

Hvor mange fra jeres chapters har givet deres liv i DeathWatchs tjeneste? Deres navne aldrig nedfældne? Deres sejre aldrig fejret?
Jeg ved det ikke.

For fire minutter siden: jeres pod drøner skrigende gennem Avalos atmosfære – det er kun takket være jeres overmenneskelige fysik at jeres kroppe klare den brutale tyngdekraft.
Stadig kilometere over planetens overflade justerer pod’en automatisk jeres kurs mod det kodede signal som inkvisitor Kalistradi oplyste.

Deathwatch søger ikke laurbær – for os er det nok at være på vagt, at være klar den dag vi vil være menneskehedens første og sidste forsvarslinje. Den dag hvor sandheden vil være vores sidste fæstning- for den dag vil kejseren kende vores navne og sejre
Og det er nok.

For få øjeblikke siden sætter bremseraketterne ind og i rammer overfladen med et brag.
Øjeblikkeligt bliver pod’ens døre blæst åbne og I stormer ud.
Det ser ud til at I er landet gennem taget på et kejserlig kapel, gennem hullet i loften kan I se den mørke himmel og den tunge regn der vælter ned over jer.

Frem træderHarl Greyweaver – Eriochs mester-smed. Bag ham kommer ti andre smede og efter dem robo-tjenere
Hver af jer bliver iført jeres powerarmor, dog er de malet helt sorte, bortset fra den højre skulderplade der stadig bærer jeres chapters farver og symboler.

Gennem de faldefærdige vægge kan I se Lordsholm – en gammel hærget by, indhyllet i regn og mørke – kun oplyst af et væld af brænde.

Venstre skulderplade og hele den venstre arm er nu i skinnende sølv og på pladen er graveret Deathwatchs symbol – Inkvisitionens ’I’ på et kranium med krydsende knogler. Omkring det er indgraveret Xenos katekismen ”the mark of xenos”

Uden for kapellet kan I høre den kendte lyd af skud og eksplosioner – advarer jer om der må finde kampe sted umiddelbart udenfor…

to be continued in… Baptism by Fire

Objectives – Final Sanction

Nye NPC’er:
Inquisitor Kalistradi
Galrite Haltreme
Harl Greyweaver
Watch Commander Mordigael
Syndalla
Lord-Governor Perian Thorsholt

Nye steder:
Avalos
Hethgard
Lordsholm

Nye grupperinger:
117th Lordsholm PDF

Dødsfald:
Galrite Haltreme

Nye fjender:
Rebel hordes
Genestealers

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.